Apartmandan ayakkabı çalan teyze-yeğen adliyede - Son Dakika
Güncel

Apartmandan ayakkabı çalan teyze-yeğen adliyede

Bolu'da keşif yaparak bir apartmana giren teyze ve yeğen, çaldıkları ayakkabılarla yakalandı. Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ayakkabı hırsızlığı yapan yeğenin kleptomani hastalığı olduğu belirtildi.

10.08.2023 19:42  Güncelleme: 19:44

Apartmandan ayakkabı çalan teyze-yeğen adliyede

BOLU - Bolu'da önceden keşif yaptıkları bir apartmana ellerini kollarını sallayarak girerek ayakkabı çalan teyze ve yeğeni, yakayı ele verdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Olay, 3 gün önce akşam saatlerinde Beşkavaklar Mahallesi 4510 Sokak Cebeci Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bahar Ç. ve teyzesi Türkan Ç. daha önceden keşif yaptıkları bir apartmanın kapı şifresini tespit etti. Kapı şifresini öğrenen ve apartmanda kimsenin tanımadığı 2 kadın, daha sonra apartmanın içerisine gelerek katları tek tek gezdi. Katları gezen kadınlar dışarıda gördükleri ayakkabıları gözlerine kestirdi. Apartmana akşam saatlerinde rahatlıkla giren teyze ve yeğeni, daha önceden gözlerine kestirdikleri ayakkabıları yanlarında getirdikleri çantalara koyarak hiçbir şey olamamış gibi apartmandan tekrar uzaklaştı.

Apartman sakinleri şikayetçi oldu

Apartman sakinleri güvenlik kamerası görüntüleriyle Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine suç duyurusunda bulundu. Türkan Ç. ve Bahar Ç.'nin yakalanması için şehir merkezinde çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kısa süre içerisinde ayakkabı hırsızlarını yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan teyze ve yeğeni, adliyeye sevk edildi.

Kleptomani hastalığı varmış

Öte yandan Bahar Ç.'nin Ankara'da özel bir üniversitede okuduğu ve 'Kleptomani' hastalığı olduğu öğrenildi.

Apartmandan ayakkabı çalan teyze-yeğen adliyede
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Apartmandan ayakkabı çalan teyze-yeğen adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement