Arazi Anlaşmazlığında Ölenler Toprağa Veriliyor - Son Dakika
Güncel

Arazi Anlaşmazlığında Ölenler Toprağa Veriliyor

Arazi Anlaşmazlığında Ölenler Toprağa Veriliyor

Adana'nın Ceyhan ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada öldürülen baba ile oğlunun cenazeleri toprağa verildi.

06.03.2013 16:52

Adana'nın Ceyhan ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada öldürülen baba ile oğlunun cenazeleri toprağa verildi.

İlçeye bağlı Azizli köyündeki 3 dönüm arazi yüzünden çıkan silahlı kavgada öldürülen AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Mazı ile kendisine siper olmak isterken vurularak hayatını kaybeden oğlu İlker Mazı'nın cenazeleri, Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsilerinin ardından Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü. 2011 yılında evlenen İlker Mazı'nın 5 aylık hamile eşi Şimal Mazı ile annesi Hatice Mazı cenazede gözyaşlarına boğuldu. Hatice Mazı ile gelini, cenaze namazının kılınmasını beklerken baygınlık geçirdi. Mezarlıkta bulunan ambulansa alınan Şimal ve Hatice Mazı'ya sağlık ekipleri müdahale etti. Bir süre sonra Hatice Mazı ile gelini birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Ambulanstan indirildikten sonra gelini ile birlikte taziyeleri kabul eden Hatice Mazı'yı, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan teselli etmeye çalıştı. Mazı, Gürkan'ın omzuna başını koyarak gözyaşı döktü. Eşinin ve kayınbabasının fotoğraflarını yakasına yapıştırırken gözyaşlarına boğulan Şimal Mazı da, "4 ay sonra olsaydı da eşim çocuğunu görseydi" dedi.

Adana Müftüsü Arif Gökce'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından baba ile oğlunun cenazeleri toprağa verildi. Cenazeye Adana Vali Yardımcısı Durmuş Gencer, Adana milletvekilleri Ali Küçükaydın, Mehmet Şükrü Erdinç ve Necdet Ünüvar katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arazi Anlaşmazlığında Ölenler Toprağa Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement