Ardahan Karla Kaplandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ardahan Karla Kaplandı

Ardahan Karla Kaplandı
25.03.2026 12:00

Ardahan'da yoğun kar yağışı ulaşımı etkiledi, ağır tonajlı araçlar Ilgar Dağı'ndan geçemedi.

ARDAHAN'da sabahın erken saatlerinde etkili olan kar yağışı, kenti kısa sürede beyaza bürüdü. Ilgar Dağı Geçidi'nde ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmedi.

Ardahan'da sabah saatlerinde başlayan ve lapa lapa yağan kar nedeniyle kent merkezinde araçlar ve kaldırımlar karla kaplandı. Sabah işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar, kar yağışı altında ilerlemek zorunda kaldı. Kar yağışı ulaşımı da olumsuz etkiledi. Ardahan-Posof kara yolunun 2550 rakımlı Ilgar Dağı Geçidi'nde ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardahan Karla Kaplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement