Ariston Fantastik Futbol Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Ariston Fantastik Futbol Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ariston Fantastik Futbol Ödülleri Sahiplerini Buldu

Kalite, güven ve enerji tasarrufunu bir arada sunarak yaşam alanlarında yüksek konfor sağlayan Ariston Thermo Group'un düzenlediği Ariston Fantastik Futbol Ligi sonuçlandı.

31.08.2013 10:29

Bir futbol menajerlik oyunu olan Ariston Fantastik Futbol´da, fantastikfutbol.com sitesi üzerinden üye olan oyuncular, lig başında kendilerine verilen sanal bütçelerle Spor Toto 1.Ligi'nde oynayan oyuncularda arasından seçim yaparak kurulan sanal takımlar ile lig boyunca kıyasıya mücadele ettiler.

2012-2013 futbol sezonunda Fantastik Futbol Ligini ilk 3 sırada bitiren üyeler; Saffet Karaveyisoğlu, Veli Akdoğan ve İsmail Onur Martı, kupa ve formalarını Ariston Genel Müdürlüğünde yapılan organizasyonda, Ariston Thermo Group Türkiye Pazarlama Müdürü Işıl Aksoy'dan teslim aldılar.

Ayrıca tüm katılımcılar arasında yapılan çekiliş sonucunda; 50 üyenin tuttukları takım formaları ve 300 üyenin kazandıkları futbol toplarını adreslerine gönderildi.

Ariston Thermo Group isminin, geçen yıl olduğu gibi 2013-2014 sezonunda da, futbol ile ilgili birçok alanda futbol severlerin karşısına çıkacağını belirten Türkiye Pazarlama Müdürü Işıl Aksoy, yeni kadrolarla ve farklı opsiyonlarla üyelerine heyecanlı ve rekabet dolu bir lig yaşatmayı hedeflediklerini söyledi. Fantastik Futbol üyeleri yeni sezonda Ariston´un organize edeceği maç buluşmaları ile bir araya gelerek tanışma fırsatı bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ariston Fantastik Futbol Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement