Arjantin askerleri Korona ile mücadelede yemek düşük gelirli ailelere dağıtıyor - Son Dakika
Güncel

Arjantin askerleri Korona ile mücadelede yemek düşük gelirli ailelere dağıtıyor

- Arjantin askerleri Korona ile mücadelede yemek düşük gelirli ailelere dağıtıyor Arjantin'de asker Korona virüs ile mücadele kapsamında düşük gelirli ailelere yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.

03.04.2020 15:45  Güncelleme: 15:47

- Arjantin askerleri Korona ile mücadelede yemek düşük gelirli ailelere dağıtıyor

BUENOS AIRES - Arjantin'de asker Korona virüs ile mücadele kapsamında düşük gelirli ailelere yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.

Dünya genelinde etkili olan korona virüs nedeniyle önlemlerini arttıran ülkeler aynı zamanda ülke genelinde destek programları da gerçekleştiriyor. Arjantin Savunma Bakanlığı, da vatandaşlarının bağışıklık sistemini güçlendirmek için Korona virüsle mücadele kapsamında düşük gelirli vatandaşlarına yemek dağımı gerçekleştirilmesi için askerleri görevlendirdi. Buenos Aires'in yoksul mahallelerinde halka yemek dağıtımı gerçekleştirdi. Korona ile mücadele kapsamında görevlendirilen 90 bin Arjantin askeri, her gün 24 bin kişiye yemek dağıtıyor.

Arjantin'de bugüne dek bin 265 Korona virüs vakası kaydedilirken, 37 kişi de hayatını kaybetti.

Arjantin askerleri Korona ile mücadelede yemek düşük gelirli ailelere dağıtıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arjantin askerleri Korona ile mücadelede yemek düşük gelirli ailelere dağıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement