+18'lik Yıldıza Uçağı Teslim Eden Pilotlar İşinden Oldu - Son Dakika
Güncel

+18'lik Yıldıza Uçağı Teslim Eden Pilotlar İşinden Oldu

+18\'lik Yıldıza Uçağı Teslim Eden Pilotlar İşinden Oldu

Arjantin'de +18'lik yıldızı uçuş kabinine alan iki pilotun görevine son verildi. Kabinde çekilen görüntülerde pilotlar, genç kadınla sakalaşıp, samimi görüntüler sergiliyor.

26.06.2015 12:18  Güncelleme: 12:33

Arjantin'in ünlü +18'lik yıldızlarından Vedette Victoria Xipolitakis, Buenos Aires - Rosario seferi yapan Austral Havayollarına ait bir uçağı hiçbir tecrübesi olmadan pilotların yardımı ile piste indirmeye çalışması ülkede olay oldu.

PİLOTLAR DAVET ETMİŞ

Xipolitakis, pilotların kendisini özel olarak uçuş kabinine davet ettiğini ve burada uçak yönetimi ile ilgili bilgiler verdiğini anlattı. Bu olay karşısında çok heyecanlandığını hatırlatan Victoria Xipolitakis pilotlara: "Bu anı kayıt altına alabilir miyim?" sorusuna "evet" cevabı alması üzerine görüntüleri, 'uçağı indiren pilotlardan biri de ben oldum' başlığı ile sosyal medyada paylaştığını ifade etti. Arjantin televizyonlarına düşen görüntülerde pilotların ünlü yıldıza ana kumandayı teslim ettiği ve iniş esnasında onunla şakalaştığı görülüyor.

ARTIK UÇAKLARINA ALMAYACAKLAR

Bu görüntülerin medyaya yansıması üzerine bir açıklama yapan Austral havayolları şirketi iki pilotunda görevlerine derhal son verildiğini duyurdu. Şirket ayrıca Vedette Victoria Xipolitakis'ın da 5 yıl boyunca kendilerine ait hiçbir uçağa alınmayacağını kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel +18'lik Yıldıza Uçağı Teslim Eden Pilotlar İşinden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • hacerrr: erkekler kadın gordumu ucagida kariyida unutur 49 15 Yanıtla
  • KEPAZETTİN: Biz erkekler cilveli bi garı görünce bütün paslı vidalarımız birden gevşiyor nedense ne biçim yaratıklarız biz 16 7 Yanıtla
  • ChenServ: Kovulmayi göze alır yine bu hatunu kabine alırdım :)))) 11 11 Yanıtla
  • KEPAZETTİN: Bu kadın milleti çok tehlikeli dir 19 2 Yanıtla
  • KEPAZETTİN: BİR KADIN CİLVESİ İLE BİR ÜLKEYİ TESLİM ALABİLİR 20 1 Yanıtla
  • simarik: YUZUNDE NIMENET YOKKI 14 3 Yanıtla
  • DİYARBEKİRLİ YUSUF BALIK MENEMEN: Mutlak gün olan Ahiretin ilk sabahında kurulacak olan İlahi Adaletin divanında her anın ve her zerrenin hata olan her olayın oluşumunda eli parmağı ve düşüncesininde olduğu her kesin kusursuz ve noksansız bir şekilde teşhir edileceği ve Allahın Kahr edici azabının kapılarının açılacağı o günde zalimler ve zalimlerden yana olanlar dünya üzerinde estirdikleri zülümlerinin katırlıyonlarca fazlasını en çetin azaplarla bedel ödeyecekleri o güne yemin olsunki ben mazluma değil ben zalime acıyorum.Çe 13 3 Yanıtla
  • Kerim: Uçaklar durup dururken dağa niye çarpıyor..koca Atlantik te gemi nasıl çarpışıyor ne zannettiniz 14 0 Yanıtla
  • nacar: tüm kalkanları indirmek için kadın indirmeye yardım etmiş, fedakar davranmış.. 13 1 Yanıtla
  • bommmm: Uçur benii yeeahh... 6 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement