ARMAGGAN 21-22 Şubat 2014'te Tasarım Dünyası'nı buluşturan ALL,Design'da - Son Dakika
Güncel

ARMAGGAN 21-22 Şubat 2014'te Tasarım Dünyası'nı buluşturan ALL,Design'da

ARMAGGAN 21-22 Şubat 2014\'te Tasarım Dünyası\'nı buluşturan ALL,Design\'da

ARMAGGAN'ın VIP alan sponsoru olduğu ALL,Design 2014 Uluslararası Tasarım Konferansları ve Yaratıcı Endüstriler fuarı tasarım dünyasına ışık tutacak.

22.02.2014 10:29

Hilton Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikte Karim Rashid, Ayşe Birsel, Peter Zec, Arik Levy, Faruk Malhan, Mario Botta, Lidewij Edelkoort, Stephan Bundi, Gamze Güven, Tuvana Büyükçınar Demir, Simay Bülbül, Zeynep Günay Tan ve daha pekçok isim konferansta tasarımı konuşacak.

ARMAGGAN bu önemli etkinliğin VIP alan sponsorluğunu üstleniyor. VIP alanda en özel ürünlerinden bir seçki ile etkinlik ziyaretçileriyle buluşacak olan ARMAGGAN aynı zamanda fuar alanında genç sanatçı ve tasarımcıların ortak platformu ARMAGGAN Art&Design Gallery ile yer alıyor. ARMAGGAN Art&Design Gallery etkinliğe özel seçkisi ile ziyaretçileriyle buluşacak.

Etkinlik konuşmacıları arasında yer alan, kazandığı sayısız mimarlık ödülüyle dünyanın en başarılı mimarları arasında sayılan, San Francisco Modern Sanatlar Müzesi, Samsung Sanat Müzesive Bechtler Modern Sanatlar Müzesi gibi pek çok ikonik yapının tasarımcısı, İsviçreli ünlü mimar Mario Botta; doğanın dehasını mimarlıkta kullanan ve doğanın mimarlığı ve toplumu dönüştürebileceğini savunan "biomimicry" alanında uzman, TED konferanslarındaki konuşmasıyla tüm dünyada büyük ses getiren eko-mimar Michael Pawlyn ; işleri dünya çapında prestijli galeri ve müzelerde sergilenen, en çok da imzası niteliğindeki kaya heykelleri, enstalasyonları ile tanınan ünlü sanatçı, fotoğrafçı, tasarımcı ve film yapımcısı Arik Levy etkinlik süresince ARMAGGAN Bosporus Suites'te konaklayacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ARMAGGAN 21-22 Şubat 2014'te Tasarım Dünyası'nı buluşturan ALL,Design'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement