Arşiv(Özel)? Askeri Makamlar Da Fuhuş Çetesinin Peşinde... - Son Dakika
Güncel

Arşiv(Özel)? Askeri Makamlar Da Fuhuş Çetesinin Peşinde...

Arşiv(Özel)? Askeri Makamlar Da Fuhuş Çetesinin Peşinde...

Asker ve Bürokratları Şantaj Amaçlı Hedef Alan Fuhuş Çetesine Yönelik Soruşturma Derinleşiyor. Soruşturma Askeri Makamlar Tarafından da Mercek Altına Alındı.

15.09.2010 18:25

Asker ve bürokratları şantaj amaçlı hedef alan fuhuş çetesine yönelik soruşturma derinleşiyor. Soruşturma askeri makamlar tarafından da mercek altına alındı.

Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Askeri Savcılığı, Donanma Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Adli Müşavirliği tarafından bu konuda üç ayrı soruşturma yürütüldüğü öğrenildi.

Soruşturmayı yürüten askeri makamlar, söz konusu çeteye ilişkin elde edilen delilleri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından istedi. Savcı Seçen, çeteye ilişkin delilleri askeri savcılıklara gönderdi.

?

Bugüne kadar 23 şüphelinin tutuklandığı, amirallerin müşteki sıfatıyla ifade verdiği asker ve bürokratları şantaj amaçlı hedef alan fuhuş çetesine yönelik askeri makamlar da soruşturma yürütüyor.

ASKERİ MAKAMLAR 3 AYRI SORUŞTURMA YÜRÜTÜYOR

Ergenekon savcılarından Fikret Seçen tarafından yürütülen soruşturma aynı zamanda askeri makamlarında sıkı takibi altında... Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Askeri Savcılığı, Donanma Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Adli Müşavirliği tarafından bu konuda üç ayrı soruşturma yürütüldüğü öğrenildi.

BELGE VE GÖRÜNTÜLER İSTENİLDİ-

Soruşturmayı yürüten askeri makamlar, soruşturmada elde edilen belge ve görüntüleri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından istedi.

Geçtiğimiz günlerde askeri makamlardan gelen bu talep özel yetkili cumhuriyet savcılığı tarafından kabul edildi. Soruşturma kapsamında istenilen belgeler savcı Fikret Seçen tarafından askeri makamlara gönderildi.

SORUŞTURMADA 23 TUTUKLU-

İstanbul özel yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı?nca yürütülen soruşturmada bugüne kadar 23 kişi tutuklandı. 100?e yakın askeri personel ise Savcı Seçen?in talimatıyla Merkez Komutanlığı?nda ifade verdi.

Tuğamiral T. E., Tümamiral H.M. Ş., Koramiral D.ile Tümamiral R. C. G. müşteki sıfatıyla ifade vermişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arşiv(Özel)? Askeri Makamlar Da Fuhuş Çetesinin Peşinde... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement