Asfalt Çalışmaları Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

Asfalt Çalışmaları Hız Kesmiyor

Asfalt Çalışmaları Hız Kesmiyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kent merkezindeki ana cadde, bulvar ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

06.08.2015 13:42  Güncelleme: 13:43

Aşırı sıcak havaya rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler, Kazım Karabekir Caddesi'nde asfalt yenileme çalışmaları başlattı. Ekipler ayrıca Kızılay, Rüstempaşa, Akpınar, Olgunlar, Sürsürü ve Ulukent mahallelerinin muhtelif cadde ve sokaklarında asfalt bakım-onarım çalışmalarını yürütüyor.

Çalışmalara ilişkin bir değerlendirmede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, daha konforlu bir ulaşım ve modern bir şehir olma yolunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Yanılmaz, kaliteli yaşanabilir bir şehir olma yolunda tüm birimlerin azami gayret sarf ettiklerini belirterek, "Yapılan çalışmalar doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler şehrin dört bir yanında asfalt bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyorlar. Şehrimizin modernizasyonu ve hemşehrilerimizin kaliteli yaşam koşullarına ulaşması için bu çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Göreve geldiğimiz günden bu yana asfaltlama çalışmalarımızda önemli mesafeler kaydettik. Mevcut yollarımızda kaliteyi artırmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Asfalt Çalışmaları Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement