Askeri Araç Kazasında Yaralanan Askerlere Kaymakamdan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Askeri Araç Kazasında Yaralanan Askerlere Kaymakamdan Ziyaret

Askeri Araç Kazasında Yaralanan Askerlere Kaymakamdan Ziyaret

Edirne’nin İpsala ilçesi kaymakamı, sabah saatlerinde 1 askerin şehit düştüğü askeri araç kazasından yaralı olarak kurtulan askerlere, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

02.10.2015 17:59

Edirne'nin İpsala ilçesi kaymakamı, sabah saatlerinde 1 askerin şehit düştüğü askeri araç kazasından yaralı olarak kurtulan askerlere, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Keşan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Sağlık ve İpsala İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Başar'la birlikte, kazada yaralanan ve Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olan askerleri ziyaret etti. Keşan Devlet Hastanesi'ne gelen İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir ve İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Nurettin Alparslan'dan yaralı askerlerle ilgili bilgi aldı.

Özdemir ve Kerman, daha sonra kazada yaralanan 20 yaşındaki er Ahmet Alpyürek ve Salih Başak'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Öte yandan, kazada başını çarparak ağır yaralanan Teğmen Davut Başaran'ın yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü bildirildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Askeri Araç Kazasında Yaralanan Askerlere Kaymakamdan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement