Aslı Yolci Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Aslı Yolci Seçim Sonuçları

Aslı Yolci Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde HDP BOLU belediye başkan adayı Aslı Yolci oldu.

02.04.2019 12:27

31 Mart seçimlerinde HDP BOLU belediye başkan adayı Aslı Yolci oldu. HDP adayı Aslı Yolci, BOLU belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? BOLU belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan HDP BOLU belediye başkan adayı Aslı Yolci ile ilgili seçim sonuçları ve BOLU belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. HDP BOLU belediye başkan adayı Aslı Yolci oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte BOLU belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. BOLU aday yarışı ve BOLU seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

BOLU Seçim Bilgileri

  • BOLU belediyesi için toplam sandık sayısının 354 olduğu belirlendi.
  • BOLU belediyesi için açılan sandık sayısının ise 353 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • BOLU belediyesi için katılım oranının ise % 85,55 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • BOLU toplam seçmen sayısının ise 113.924 olduğu belirlendi.
  • BOLU belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 97.465 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

HDP BOLU Belediye Başkan Adayı Aslı Yolci Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde HDP BOLU belediye başkan adayı olarak gösterilen Aslı Yolci, BOLU yarışında % 0,22 oranında aldığı oy ile 5'nci oldu. Aslı Yolci toplamda 211 adet oy sayısına ulaştı.

HDP BOLU belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Aslı Yolci Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement