Assouline'den Yaz Keyfine Eşlik Eden Yepyeni Kitaplar - Son Dakika
Güncel

Assouline'den Yaz Keyfine Eşlik Eden Yepyeni Kitaplar

Assouline\'den Yaz Keyfine Eşlik Eden Yepyeni Kitaplar

Assouline, birbirinden farklı konulardaki yepyeni kitapları ile yaz aylarında okuyucularına yine ilham, keyif ve heyecan dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor.

14.07.2015 11:20

Assouline, birbirinden farklı konulardaki yepyeni kitapları ile yaz aylarında okuyucularına yine ilham, keyif ve heyecan dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Coca Cola Kiss The Past Hello

Stephan Beyley önsözü ile yayınlanan ''Coca Cola Kiss The Past Hello'' kitabı, okuyucuları tasarım, sanat ve kültür üzerinde geçmişten günümüze çarpıcı bir etki bırakan Coca Cola şişelerinin son yüzyılı ile buluşturuyor. Değişen ve her döneme damgasını vuran tasarımı ile Andy Warhol ve Clive Barker gibi ünlü isimlerin eserlerinde kitle kültürünü ikonikleştirme anlamında sıklıkla kullandığı bu özel şişelerin son yüzyıldaki değişimini ve hayatımıza olan etkisini ''Coca Cola Kiss The Past Hello'' kitabı, Assouline ayrıcalığı ile gözler önüne seriyor.

Farfetch Curates Food

Farfetch bir moda öncüsü olmasının ötesinde meraklılarına ayrıcalıklı bir yaşam tarzı sunması ile bilinir. Assouline ayrıcalığı ile hazırlanan üçlemenin ilk kitabı ''Farfetch Curates Food'' ise markanın eşsiz yaklaşımı ile dünya başkentlerindeki yemek modasına yakından göz atmamızı sağlıyor. Style.com editörü Tim Blanks tanıtımı ile hazırlanan ''Farfetch Curates Food'' kitabı ile kahvaltıdan akşam yemeğine baş döndüren sunumlar eşliğinde lezzet dünyasını keşfetmeye hazır olun!

In The Spirit Of Monte Carlo

Assouline'in sevilen kitaplarından In the Spirit of Capri, In the Spirit of St. Barths ve In the Spirit of Palm Beach'in yazarı Pamela Fiori'den yepyeni bir kitap. ''In The Spirit Of Monte Carlo'' okuyucuları 700 yıllık Grimaldi Hanedanı'ndan, ünlü Hollywood yıldızı Grace Kelly ve efsanevi Grand Prix yarışlarına kadar Monte Carlo'nun bilinen ve bilinmeyen detayları ile buluşturuyor. Bu eşsiz şehrin tarihini, sanat ve kültür hayatını Pamela Fiori'nin usta kalemi ve Assouline ayrıcalığa ile gözler önüne seren ''In The Spirit Of Monte Carlo'' kitabı ayrıca şehrin en iyi otellerinden restoranlarına, barlarından ünlü alışveriş mekanlarına kadar seyahat tutkunlarına ilham kaynağı olacak bir rehber ile birlikte sunuluyor.

Dinner with Jackson Pollock

20. yüzyılın en önemli sanatçılarından biri sayılan ve soyut dışavurumcu resimleri ile bilinen ressam Jackson Pollock, sanatçı kişiliğinin yanı sıra bir bahçıvan, bir fırıncı ve eğlenceli akşam yemeği partilerinin vazgeçilmez ev sahibi olarak da tanınır. Başlangıçlardan mezelere, ekmeklerden tatlılara ''Dinner with Jackson Pollock'' kitabı Pollock'ın el yazıları ile taçlanan 50'den fazla tarifi, birbirinden özel fotoğraflar eşliğinde sunuyor. Sanatı ve lezzeti Assouline ayrıcalığı ile bir arada sunan bu özel kitap ünlü ressam Pollock'u bambaşka bir yönü ile de tanımaya fırsat veriyor.

Gypset Trilogy

New York Times, Elle, Vogue, Wallpaper ve Condé Nast Traveler gibi dergilerdeki çağdaş sanat, moda, tasarım, yaşam tarzı ve seyahat yazıları bilinen Julia Chaplin'in göçebe jet sosyetenin, dünyada az bilinen sığınaklarından yaşam tarzına ve baş döndüren stillerine kadar birçok detayı gözler önüne serdiği Gypset Style, Gypset Travel ve Gypset Living kitapları şimdi de üçleme olarak özel kutusunda meraklıları ile buluşuyor.

A Touch Of Style

Architectural Digest, Elle Decor ve Interior Design gibi dünyanın en önemli tasarım dergilerinde yer alan inanılmaz fotoğrafların arkasındaki beyin olarak anılan Carlos Mota, mobilyadan tekstil ve aksesuara kadar baş döndüren birçok tasarımı ve anı en çarpıcı şekilde ölümsüzleştirdi. Genellikle kullandığı zarif aranjmanlar ile setlere sıra dışı bir renk ve sofistike bir yaklaşım getiren Mota'nın küratörlüğünü yaptığı büyüleyici mekanlar, birbirinden özel fotoğraflar eşliğinde ''A Touch Of Style'' kitabında tasarım ve dekorasyon meraklıları ile buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Assouline'den Yaz Keyfine Eşlik Eden Yepyeni Kitaplar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement