Ataşehir'de İnanılmaz Ölüm - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Ataşehir'de İnanılmaz Ölüm

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Ataşehir\'de İnanılmaz Ölüm
 Güncelleme: 

Edinilen bilgiye göre olay saat 08.00 sıralarında Ataşehir Barbaros Mahallesi Apaydın Sokak'taki üç katlı binada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 08.00 sıralarında Ataşehir Barbaros Mahallesi Apaydın Sokak'taki üç katlı binada meydana geldi. Apartmanda oturan ablasını ziyarete gelen Mesut Uyar, kapı önünde kanlar içinde yatan küçük bir kız çocuk gördü.

Uyar, durumu vakit kaybetmeden apartman sakinleri ve polise haber verdi. Komşuların bildirmesi üzerine telaşla aşağı inen baba Ferhat Akbulut, 1.5 yaşındaki kızı Melike'nin ceseti ile karşılaştı. Büyük acı yaşayan acılı baba, şoka girdi. Acılı baba kızının cesedinin başından uzun süre ayrılamadı. Küçük Melike'nin annesi Emine Akbulut ve babası Ferhat Akbulut uyuduğu sırada beşiğinin yanındaki açık pencereye tırmandığı ve bu sırada dengesini kaybederek 3. kattan aşağıya düştüğü öne sürüldü.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, komşular, "Pencereden bakmak isterken aşağı düşmüş ve ölmüş" diye konuştu.

Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL -DHA

Kaynak: DHA