Ataşehir'de Şüpheli Paket Patlatıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ataşehir'de Şüpheli Paket Patlatıldı

17.03.2014 10:44

Ataşehir'de bir işyerinin camına asılan şüpheli "Berkin Elvan'ın Hesabını Soracağız DHKC" yazılı pankartın ucundaki şüpheli paket uzman ekip tarafından fünyeyle patlatıldı.

Ataşehir'de bir işyerinin camına asılan şüpheli " Berkin Elvan'ın Hesabını Soracağız DHKC" yazılı pankartın ucundaki şüpheli paket uzman ekip tarafından fünyeyle patlatıldı.

Mustafa Kemal Mahallesi 3001 Cadde 67 numaradaki bir işyerinin  camındaki şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Üzerinde, "Berkin Elvan'ın Hesabını Soracağız DHKC" yazılı bez pankartın ucundaki paket için bomba uzmanı ekip çağrıldı. Bomba uzmanı ekipler gelene kadar polis caddeyi emniyet şeridi çekerek çift yönlü yaya ve araç trafiğine kapattı. Olay yerine gelen bomba imha ekibinde görevli polis özel kıyafetini giydi. Bomba uzmanı elindeki fünyeyi paketin üzerine yerleştirdi. Polisler çevredeki vatandaşları uzaklaştırdıktan sonra şüpheli paket fünyeyle patlatıldı. Patlamanın ardından yapılan  incelemede şüpheli paket boş çıktı. Cadde yaya ve araç trafiğine açıldı.

(BB) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ataşehir'de Şüpheli Paket Patlatıldı - Son Dakika


Advertisement