Atiker Konyaspor'da Braga Hazırlığı Başladı - Son Dakika
Güncel

Atiker Konyaspor'da Braga Hazırlığı Başladı

Atiker Konyaspor\'da Braga Hazırlığı Başladı

ATİKER Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun 3'üncü haftasında perşembe akşamı Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Portekiz'in Braga takımıyla oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı.

18.10.2016 14:16

ATİKER Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun 3'üncü haftasında perşembe akşamı Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Portekiz'in Braga takımıyla oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına başladı.

Yeşil beyazlı takım, 1 günlük iznin ardından teknik direktör Aykut Kocaman nezaretinde bir antrenman yaptı. Basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Çalışma, top kapma ve pas çalışmasının ardından minyatür kalelerde oynanan oyun ile antrenman tamamladı. Sakatlığı bulunan Ioan Hora ve Jagos Vukovic takımla birlikte çalışırken Ömer Ali Şahiner takımdan ayrı çalıştı.

Aykut Kocaman, bir oyuncusuyla birlikte çarşamba günü saat 17.00'de maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Arena'da, basın toplantısı düzenleyecek. Yeşil beyazlı ekipte Kayacık Tesislerinde saat 18.00'da son hazırlık çalışmasını yapacak. Braga teknik direktöre Jose Peseiro da bir oyuncuyla birlikte yarın saat 19.30 'da arenada basın toplantısı düzenleyecek, ardından da takımına son hazırlık çalışmasını yaptıracak.

- Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atiker Konyaspor'da Braga Hazırlığı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement