Atılgan Yılmaz Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Atılgan Yılmaz Seçim Sonuçları

Atılgan Yılmaz Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kırşehir Mucur belediye başkan adayı olan Atılgan Yılmaz isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kırşehir Mucur belediye başkan adayı olan Atılgan Yılmaz isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kırşehir Mucur ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Atılgan Yılmaz isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Kırşehir Mucur adayı Atılgan Yılmaz kimdir? AK Parti Kırşehir Mucur adayı Atılgan Yılmaz yüzde kaç oy aldı?

Atılgan Yılmaz Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kırşehir Mucur belediye başkan adayı olarak gösterilen Atılgan Yılmaz Mucur ilçesinde % 48,73 oranında oy almıştır. Mucur ilçesinde % 48,73 oranında oy olan Atılgan Yılmaz adlı AK Parti adayı toplamda 4.075 adet oy sayısına ulaştı.

Atılgan Yılmaz Kimdir?

Atılgan Yılmaz Seçim Sonuçları

1960 yılında Kırşehir'in Mucur ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mucur ve Kırşehir'de tamamladı. Kırşehir Ahi Evran Universitesi Kooperatifçilik Bölümü'nde eğitimne devam ediyor. 1990-1999 yılları arasında Mucur Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü olarak görev yaptı. 1999-2002 yılları arasında BBP'den Mucur Belediye Başkanlığı yapan Yılmaz, 2002-2009 yılları arasında AK Parti'den Belediye Başkanlığına seçildi. Evli ve 4 çocuk babası olan Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti'den Belediye Başkanı adayı gösterildi.

Kırşehir Mucur ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Atılgan Yılmaz Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement