Atlı Jandarma Timi Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı'nda göreve başladı - Son Dakika
Güncel

Atlı Jandarma Timi Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı'nda göreve başladı

Atlı Jandarma Timi Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı\'nda göreve başladı

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı'ndan görevlendirilen Atlı Jandarma Timi, Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı'nda göreve başladı. Timler, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı kontrolünde vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yapacak. Ayrıca, pikniğe gelen vatandaşlar orman yangınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılacak. Atlı jandarma timleri, yaz dönemi boyunca turizmin yoğun olduğu bölgelerde düzenli devriye atacak.

14.08.2023 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı'ndan görevlendirilen Atlı Jandarma Timi Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı'nda göreve başladı.

25 Temmuz 02 Eylül tarihleri arasında önleyici kolluk kuvveti olarak görev yapmak üzere Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı kontrolünde görevlendirilen timler Akdağ'da vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yapmaya başladı.

Timler ayrıca Akdağ'a pikniğe gelen vatandaşları orman yangınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Atlı jandarma timlerinin Akdağ Tabiat Parkı'nın yanı sıra Frig Vadisi, Ayazini köyü, Döğer beldesi, Bayramaliler köyü, Kayıhan beldesi, Üçlerkayası köyü başta olmak üzere yaz dönemi boyunca turizmin yoğun olduğu her bölgede düzenli devriye atacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atlı Jandarma Timi Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı'nda göreve başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement