Av Tüfeğiyle Herkesin Gözü Önünde İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Av Tüfeğiyle Herkesin Gözü Önünde İntihar Etti

Av Tüfeğiyle Herkesin Gözü Önünde İntihar Etti

Karaman'da 30 yaşındaki Ünal Yağal, yol ortasında herkesin gözü önünde tüfekle başına ateş ederek hayatına son verdi.

13.04.2016 15:31  Güncelleme: 16:45

Karaman'da bir kişi herkesin gözü önünde kafasına dayadığı tüfeğin tetiğine basarak canına kıydı.

SOKAK ORTASINDA İNTİHAR ETTİ

Olay, Koçakdede Mahallesi Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 30 yaşındaki Ünal Yağal, yol kenarına önce otomobilini park etti. Daha sonra otomobilden elinde av tüfeği ile inen Yağal, başına dayadığı tüfeğin tetiğini çekerek intihar etti.

EKİPLER OLAY YERİNE GELDİ

Yağal'ın kanlar içerisinde yere yığıldığını gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekibine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Ünal Yağal'ın öldüğünü belirledi.

Av Tüfeğiyle Herkesin Gözü Önünde İntihar Etti

CESEDİ MORGA KALDIRILDI

Polis ise olay yerinde güvenlik tedbiri aldı. Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Yağal'ın cesedi, cenaze aracı ile Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Av Tüfeğiyle Herkesin Gözü Önünde İntihar Etti

AŞK İNTİHARI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Cadde ortasında tüfekle canına kıyan Yağal'ın sevdiği kadının aşkına karşılık vermemesi üzerine intihar ettiği öne sürüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Av Tüfeğiyle Herkesin Gözü Önünde İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement