Avrupa Yolunda Pedalla" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Avrupa Yolunda Pedalla" Etkinliği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bisikletçilerden görüntüler KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nun röportajı Bisikletcilerin şehir turuna başlaması Kocaeli'de "Avrupa Yolunda Pedalla" etkinliği KSO AB Bilgi Merkezi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte 155 kişi bisikletle şehir turu attı Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen "Avrupa Yolunda Pedalla" etkinliğine katılan 155 kişi, 12 kilometre bisiklet kullandı.

04.06.2016 12:51

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bisikletçilerden görüntüler

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nun röportajı

Bisikletcilerin şehir turuna başlaması Kocaeli'de "Avrupa Yolunda Pedalla" etkinliği

KSO AB Bilgi Merkezi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte 155 kişi bisikletle şehir turu attı

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen "Avrupa Yolunda Pedalla" etkinliğine katılan 155 kişi, 12 kilometre bisiklet kullandı.

Türkiye'nin, AB'ye katılım müzakerelerine katkı sağlamak ve bisiklet kullanımını arttırmak amacıyla Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Bisiklet Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Bozdemir'in de arasında yer aldığı 15 ve 70 yaş aralığındaki 155 kişi, üzerinde "Avrupa Birliği" yazılı tişörtler giyerek katıldı.

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nun önünde bir araya gelen grup, daha sonra 12 kilometre şehir turu attı.

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katkı vermek için toplandıklarını söyledi.

Avrupa Birliği'nin çevreye olan duyarlılığını, Türkiye olarak destekleyip farkındalık oluşturmak ve Türkiye'nin AB'ye katılım müzakerelerine katkı sağlamak için böyle bir organizasyona destek verdiklerini ifade eden Zeytinoğlu, "Organizasyonda, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Halkımızın çevreye olan duyarlılığına katkı ve bisiklet kullanımını arttırmak amacıyla pedal çeviriyoruz." diye konuştu.

Avrupa Yolunda Pedalla" Etkinliği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avrupa Yolunda Pedalla' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement