Ayağına Ağ Dolanınca Göle Düşen Talihsiz Genç Boğuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ayağına Ağ Dolanınca Göle Düşen Talihsiz Genç Boğuldu

13.04.2018 14:33  Güncelleme: 14:53

Malatya'da, 3 arkadaşıyla birlikte baraj gölü kıyısına pikniğe giden genç, balık tutmak için kullanacağı ağın ayağına dolanmasıyla düştüğü suda boğuldu.

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, 3 arkadaşıyla birlikte baraj gölü kıyısına pikniğe giden Fatih Coşkun (18), balık tutmak için kullanacağı ağın ayağına dolanmasıyla düştüğü suda boğuldu.

DENGESİNİ KAYBEDİP SUYA DÜŞTÜ

Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Barajı'nda meydana gelen olayda Fatih Coşkun'un, 2 arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak amacıyla geldiği göl kıyısında balık tutmak için kullandığı ağ ayağına dolaştı. Dengesini kaybedip suya düşen gençten bir süre haber alınamadı.

Ayağına Ağ Dolanınca <a class='keyword-sd' href='/gole/' title='Göle'>Göle</a> Düşen Talihsiz Genç Boğuldu

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ve Kurtarma dalgıçlarının çalışmasıyla Coşkun'un, cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan gencin cenazesi, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Ayağına Ağ Dolanınca Göle Düşen Talihsiz Genç Boğuldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayağına Ağ Dolanınca Göle Düşen Talihsiz Genç Boğuldu - Son Dakika


Advertisement