Ayakları Yerden Kesecek Kampanya - Son Dakika
Güncel

Ayakları Yerden Kesecek Kampanya

Ayakları Yerden Kesecek Kampanya

Kiler'de Alışveriş Sepetleri Arabaya Dönüşüyor

05.10.2010 14:22

Türkiye'nin yerli sermayeli en büyük perakende zincirlerinden Kiler, en kazançlı alışverişe en güzel hediyeleri vermeye devam ediyor. Tüketiciler sürpriz indirimlerin yanı sıra Kiler'den yapılacak her 30 TL'lik alışveriş için 20 adet Renault Fluence'den birini kazanma şansı yakalıyor

28 yıldır tüketicilerine kazançlı alışveriş olanaklarını sunan Kiler Holding Perakende Grubu, dev bir kampanyaya daha imza atıyor. Kampanya kapsamında Kiler Kazanç Kart ile yapılacak 30 TL değerindeki her alışveriş 20 Renault Fluence otomobilden birini kazanma şansı veriyor. 26 Kasım tarihine kadar sürecek kampanyada yüzlerce üründe yüzde 50'ye varan indirimler uygulanıyor.

Kiler Perakende'nin 26 Kasım 2010 tarihine kadar sürecek '28. Hizmet Yılı Kampanyası' Kiler Perakende Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kiler ve Kiler Holding Perakende Grubu Genel Müdürü Nihat Özdemir'in katıldığı bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

Toplantıda yaptığı değerlendirmede Kiler'in bundan 28 yıl önce ilk kez tüketici ile buluştuğunu anlatan Kiler Holding Perakende Grubu Başkanı Ümit Kiler "Perakende sektöründe son beş yılda gözlenen büyümeye rağmen, organize perakendenin toplam perakende içerisindeki payı hala düşük.

2004 yılında 72.2 milyar TL olan toplam gıda perakendesi pazarı 2009 sonunda beş yılda toplam yüzde 29 büyüyerek 93.2 milyar TL'ye yükseldi. Organize gıda perakendesi ise 2004 yılındaki 21.8 milyar TL olan cirosunu beş yılda hemen hemen iki kat artırarak 42.5 milyar TL'ye çıkardı. Organize gıda perakendesinin toplam gıda perakendesi içinde 2004 yılında yüzde 30 olan payı bugün yüzde 46 seviyesine çıkmış durumda.

Avrupa ülkelerinde bu rakamların yüzde 70'lerde olduğunu göz önüne aldığımızda organize gıda perakendesinin toplam gıda perakendesi içerisinde hala çok düşük bir paya sahip olduğunu görüyoruz. Bu da bize oprganize gıda perakendesinde ciddi bir potansiyel olduğunu gösteriyor" dedi.

Türkiye'de gıda perakendesinde hipermarketler, indirim marketler ve süpermarketler olmak üzere üç segmentin yer aldığını anlatan Kiler "Organize perakende pazarındaki büyümenin yüzde 56'sının süpermarket segmentinden kaynaklandığını görüyoruz" diye konuştu.

30 TL'ye Renault Fluence kazanma şansı

Perakende sektöründe, özellikle organize perakende ayağında önemli bir potansiyel olduğunun altını çizen Kiler Holding Perakende Grubu Genel Müdürü Nihat Özdemir "Bugün Türkiye'nin 25 ilinde 153 bin metrekare alana kurulu 171 mağaza ile hizmet veren Kiler Perakende Grubu, 800 ayrı tedarikçiden sağlanan 16 bin çeşit ürünü tüketicilerimize ulaştırıyoruz. Mevcut coğrafyasında Türkiye nüfusunun yüzde 50'sine hizmet eden Kiler olarak, 1.5 milyon aktif müşteri kartı ve 13.1 TL'lik sepet büyüklüğüne ulaşmış durumdayız" diye konuştu.

Son beş yılda mağaza sayısı bakımından yüzde 36 büyüme yakaladıklarını aktaran Özdemir "Aynı dönemde yıllık net satış alanındaki büyüme ortalamamız yüzde 26 oldu. Son üç yılda satışlarımızı ortalama yüzde 9 oranında artırırken, yılın ilk altı ayındaki satışlarımız geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4 oranında artarak 392 milyon TL'yi aştı. Tüketicilerimizin bizlere duyduğu güven ve sadakati 28. Yıl Özel Kampanyası ile yanıtlandırmak istedik.

Bu kampanya kapsamında tüketicilere binlerce üründe yüzde 50'ye varan indirimler sağlıyoruz. Kimi ürünlerde tüketiciler 3 al 2 öde ya da ikinci ürün yüzde 50 indirimli gibi avantajlardan da yararlanabiliyor. 50 TL üzeri alışveriş yapanlar kasada sürpriz indirimlerle karşılaşabiliyor. Ancak en önemlisi 30 TL karşılığında 20 adet 2011 model Renault Fluence'den birini kazanma şansı. Kampanyalarla bir yandan tüketicilerimize kazandırmaya devam ederken, sektörün de hareketlenmesine yardımcı oluyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayakları Yerden Kesecek Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement