Aydın Büyükşehir Belediyesi, İncirliova ilçesindeki caddeyi yenileyerek hizmete sundu - Son Dakika
Güncel

Aydın Büyükşehir Belediyesi, İncirliova ilçesindeki caddeyi yenileyerek hizmete sundu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, İncirliova ilçesindeki caddeyi yenileyerek hizmete sundu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, İncirliova ilçesi Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi'ni baştan sona yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. Yolun altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra sıcak asfalt serimi, şerit çizgileri ve yol işaretlemeleri yapılarak trafiğe açıldı. Yol, sürücüler ve yayalar için daha konforlu ve modern hale getirildi.

25.08.2023 14:03

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, İncirliova ilçesi Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi'ni baştan sona yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Sorumluluk alanımızdaki tüm yollarda önce altyapı daha sonra üstyapı çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

ASKİ ile koordineli bir şekilde çalışan ekipler, İncirliova ilçesi Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi'nde altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarını da tamamladı. Çalışmalar, sıcak asfalt seriminin ardından şerit çizgilerinin çekilmesi ve yol işaretlemelerinin yapılması ile tamamlandı. Sürücüler ve yayalar için daha konforlu ve modern hale getirilen yol, trafiğe açıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Aydın Büyükşehir Belediyesi, İncirliova ilçesindeki caddeyi yenileyerek hizmete sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement