Aydın'da Kaçak Sigara İmalathanesine Baskın: 2 Bin 200 Makaron Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydın'da Kaçak Sigara İmalathanesine Baskın: 2 Bin 200 Makaron Ele Geçirildi

Aydın\'da Kaçak Sigara İmalathanesine Baskın: 2 Bin 200 Makaron Ele Geçirildi
15.09.2023 10:04  Güncelleme: 10:08

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılan bir operasyonda, kaçak sigara imalathanesine baskın düzenlendi. Operasyonda 2 bin 200 adet içi tütün doldurulmuş makaron ele geçirildi. Şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde 2 bin 200 makaron (içi dolu filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında bir iş yerinde arama yaptı.

Aramalarda, 2 bin 200 makaron, 16 bin bandrolsüz boş makaron, 250 kilogram sarmalık kıyılmış tütün ve pompalı av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan R.Ş. işlemleri için jandarma karakoluna götürüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Kaçak Sigara İmalathanesine Baskın: 2 Bin 200 Makaron Ele Geçirildi - Son Dakika


Advertisement