Aydın'dan Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyaret

Aydın\'dan Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyaret

Vali Aydın, bayramda şehit ve gazi ailelerini unutmadı.

29.10.2012 10:40

Siirt Valisi Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın Kurban bayram dolayısıyla, şehit ve gazi ailelerini konutlarında ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıf çalışanları ile  birlikte sırasıyla; Şemsettin Algan, Durriye Bulut, Heybet Yıldız, Ayşe Bulut, Kumri Yıldız ve Nuray Anar' ı konutlarında ziyaret eden Vali Aydın, beraberinde getirdiği çeşitli hediyeleri şehit ailelerinin bireylerine, çocuklarına da bayram harçlığı verdi.Şehit ve Gazi aileleri ile sohbet ederek, dert ve sıkıntılarını dinledi.

Şehit ve gazi aileri ziyareti sırasında ailerin barınma,eğitim ve diğer taleplerini ilgililere not aldıran Vali Aydın,"devletimizin imkanları ölçüsünde şehit ve gazi ailelerimizin taleplerinin en kısa sürede karşılayacaklarını" söyledi.

Şehit ve gazi yakınları ile sohbet eden Vali Aydın,"Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Hükümetimizin şehit ailelerine yönelik yapmış olduğu son yasal düzenlemeler ile ekonomik ve sosyal alanlarda önemli iyileştirmeler yaparak, şehit ailerine sahip çıkılmıştır. Bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.

SİİRT' TEKİ ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNİN TAMAMI, 2 AY İÇİNDE ZİYARET EDİLECEK.

İlimizde şehit ve gazi ailerimizin tamamını iki ay içinde ziyaret edeceğini belirten Vali Aydın," Bu topraklar için canlarını seve seve veren şehitlerimizin yakınları bizim için kutsal bir emanettir. Emanete sahip çıkmak bizlerin asli görevidir. Bu konuda, Valilik olarak, Şehit ve Gaziler şube müdürlüğümüzce bir çalışma başlatıyoruz. İlimizdeki tüm şehit ve gazi yakınlarını tek tek ziyaret edeceğim." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aydın'dan Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement