Aydın-Denizli Karayolunda Trafik Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aydın-Denizli Karayolunda Trafik Kazası: 2 Yaralı

Aydın-Denizli karayolu Köşk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonun otomobile arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve tedavileri devam ediyor. Trafik akışı kaza nedeniyle bir süre kontrollü olarak sağlandı.

16.08.2023 00:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamyonun çarptığı otomobil ok gibi fırladı

Taklalar attıktan sonra ters dönen otomobildeki sürücü ve yolcu yaralandı

AYDIN - Aydın- Denizli kara yolu Köşk ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kazada otomobile arkadan çarptığı belirtilen kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın istikametinden Denizli istikametine seyir halinde olan H.Y. yönetimindeki 06 DV 4147 plakalı kamyon iddiaya göre önünde seyretmekte olan A.Ü. yönetimdeki 09 RT 354 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddeti ile adeta ok gibi fırlayan otomobil taklalar attıktan sonra ters dönerek durabildi.

Kazada araç sürücüsü A.Ü. ile yanında yolcu olarak bulunan B.K. isimli şahıs yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelene 112 Acil Yardım ekipleri tarafından kazada yaralanan otomobil sürücüsü ile yanındaki yolcu hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Aydın-Denizli kara yolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, kurtarma çalışmalarının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Aydın-Denizli Karayolunda Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın-Denizli Karayolunda Trafik Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement