Aydın, Meydandere Köyü Şenliklerine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Aydın, Meydandere Köyü Şenliklerine Katıldı

Aydın, Meydandere Köyü Şenliklerine Katıldı

Vali Aydın, Özürlü iki çocuğu bulunan Pöge ailesine, ev sözü verdi.

14.09.2012 10:18

Siirt'in Meydandere Köyünde her yıl geleneksel olarak yapılan anma şenlikleri bu yılki bölümü Vali Ahmet Aydın'ın katılımıyla gerçekleşti.

Siirt Valisi Aydın, köyde bulunan ve her yıl kendileri için eylül ayının ikinci Perşembe günü anma etkinliği düzenlenen, şehit yatırlar Şeyh Ali ve Şeyh Yusuf Türbelerinin bulunduğu yerde Köylüllerin talebi üzerine burada küçük bir mescit ve tuvalet yapılacağını belirtti.

Geleneksel anma şenlikleri yemeğini köylülerle birlikte yiyen Vali Aydın köyün sorunları hakkında muhtar Sadık Ulusaldan bilgi aldı.

Vali Aydın, vatandaşların arasında olmanın kendisini mutlu ettiğini belirterek "Vatandaşlarımıza hizmet için varız. O nedenle onların arasında olmak onların acılarını üzüntülerini paylaşmak beni her zaman mutlu ediyor. Bu ziyaretlerde vatandaşımızdan sorunlarını birebir öğrenme imkanını da buluyorum." dedi.

Vali Aydın köy yollarının parke döşeneceğini ayrıca yatırların bulunduğu alanda bir küçük mescit ile tuvalet yapılacağını belirtti.

Vali Aydın kendisine getirilen Aydın ve Fatih Pöge adlı iki kardeşe evde bakım parası ödenmesi için gerekenin yapılacağını ve bu aileye de bir ev yapılacağını sözlerine ekledi.

Vali Aydın ziyaretin ardından Siirt'e döndü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aydın, Meydandere Köyü Şenliklerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement