Aykut Alıcı'nın Öldürüldüğü Yerde Keşif Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Aykut Alıcı'nın Öldürüldüğü Yerde Keşif Yapıldı

Aykut Alıcı\'nın Öldürüldüğü Yerde Keşif Yapıldı

Küçükçekmece'de, saçı uzun ve gözünde lens olduğu için bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilen üniversite öğrencisi Aykut Alıcı'nın öldürüldüğü yerde mahkeme tarafından keşif yapıldı.

13.01.2012 20:01

Küçükçekmece'de, saçı uzun ve gözünde lens olduğu için bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilen üniversite öğrencisi Aykut Alıcı'nın öldürüldüğü yerde mahkeme tarafından keşif yapıldı. Bakırköy 12. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı, duruşma savcısı ve beraberindeki heyetin katıldığı keşif sonrası anne Songül Alıcı, basın mensuplarına açıklama yaptı.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi 2'nci sınıf Öğrencisi Aykut Alıcı, iddiaya göre, 18 ay önce Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Aşık Veysel Caddesi Ayyıldız Sokak'ta, gözünde lens ve saçı uzun olduğu için kendisine hakaret ettiği öne sürülen 9 kişi ile girdiği kavga sonucu bıçaklanarak öldürülmüştü. Olaydan sonra polisin yaptığı soruşturma kapsamında yakalanan C. T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Davanın görüldüğü Bakırköy 12. Ağır ceza mahkemesi başkanı, duruşma savcısı ve beraberindeki heyet bugün olayın yaşandığı yere gelerek keşif yaptı. Keşif sonrası sokakta ölçümler yapan heyet daha sonra anne Songül Alıcı ile görüştü. Olay yerindeki keşifin, sanık avukatının "Anne olayı görmediği halde gördüğünü söylüyor" iddiası üzerine, Alıcı ailesinin avukatı Taylan Tanay'ın talebi ile yapıldığı öğrenildi. Yapılan keşiften sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan anne Songül Alıcı, Türk adaletine güvendiğini ancak cinayetin bir an önce aydınlanması için Cumhurbaşkanı'na bir mektup yazdığını belirterek,"Cumhurbaşkanı'na bir mektup gönderdim. 9 kişiden bir kişi içeride. Ben anneyim, yarın Aykut öleli tam 18 ay olacak. Adalet bakanlığına imzaları gönderdim. Ben bu ülkede adalet istiyorum. Beni duysunlar, uykum gelmiyor bir an önce cezalarını çeksinler. Bu katillerin bir an önce yakalanmasını istiyorum. Ben de bu ülkenin vatandaşıyım. Benim oğlum kalem tutuyordu, bıçak tutmuyordu. Adaletin yerini bulacağını biliyorum ve adalete güveniyorum"dedi.

Ailenin avukatı Taylan Tanay ise mahkemenin verdiği karar gereği bugün keşif işlemi yapıldığını belirterek, "14 Ağustos 2010 tarihinde Aykut Alıcı'nın öldürüldüğü yerdeyiz. Mahkeme açısından bu keşif işlemi önemli. Çünkü, anne Songül Alıcı olayı çıplak gözle gördüğünü söylemişti. Mahkeme de olayın çıplak gözle görülüp görülemeyeceğinin tespiti için keşif yaptı"dedi. - İstanbul/ Küçükçekmece

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aykut Alıcı'nın Öldürüldüğü Yerde Keşif Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement