Ayşenur Arslan'ın tepki çeken sözlerinin faturası Halk TV'ye kesildi! Ceza üstüne ceza yağdı - Son Dakika
Güncel

Ayşenur Arslan'ın tepki çeken sözlerinin faturası Halk TV'ye kesildi! Ceza üstüne ceza yağdı

RTÜK, Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'na yönelik sözleri sebebiyle Halk TV'ye yüzde 5 idari para cezası, 5 kez de program durdurma cezası verdi.

16.02.2022 17:33  Güncelleme: 17:37

Gazeteci Ayşenur Arslan canlı yayında, terör örgütü EOKA'nın saldırılarına karşı Kıbrıs Türk halkını korumak için kurulan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı'nı illegal ve suikastçı bir örgüt olarak tanımlamış; "Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı adada ve yakın hinterlandında suikastlarla bilinen bir illegal diyelim, yarı resmi bir oluşumdu" açıklamasında bulunmuştu.

Tepki çeken sözlerin ardından harekete geçen Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'na yönelik sözleri nedeniyle başlattığı incelemede kararını verdi.

"KARAR OY ÇOKLUĞUYLA ALINDI"

Alınan kararı Twitter hesabından duyuran Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyesi İlhan Taşcı, paylaşımında "RTÜK, Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'na yönelik sözleri nedeniyle Halk TV'ye yüzde 5 idari para cezası, 5 kez de program durdurma cezası verdi. Karar oy çokluğuyla alındı" sözlerine yer verdi.

RTÜK, Ayşenur Arslan ile ilgili kararını verdi! Halk TV'ye 5 kez program durdurma cezası


Ayşenur Arslan\'ın tepki çeken sözlerinin faturası Halk TV\'ye kesildi! Ceza üstüne ceza yağdı

Son Dakika Güncel Ayşenur Arslan'ın tepki çeken sözlerinin faturası Halk TV'ye kesildi! Ceza üstüne ceza yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Natre: Ne beklenir o zihniyetten ?? 4 2 Yanıtla
  • Salih uslu: Tamam sözleri sarfeden Ayşegül hanım ceza niye kanala mantığınsaysanız yanlış mantıkdasınız derim. Zira bu hanım sürekli bu tarz dengesiz yorumlar yapıyor. Kanal da buna çanak tutuyor 1 4 Yanıtla
  • World Of Trucks: Yalan mı?!! 1 2 Yanıtla

Advertisement