Aysun ve Ali Kocatepe'den "Aşk Tadında Rüya Gibi Şarkılar" - Son Dakika
Güncel

Aysun ve Ali Kocatepe'den "Aşk Tadında Rüya Gibi Şarkılar"

Aysun ve Ali Kocatepe\'den "Aşk Tadında Rüya Gibi Şarkılar"

Pera Palace Hotel Jumeirah'ta Aralık ayında da müzik hiç susmayacak.

13.12.2013 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PERA PALACE HOTEL JUMEIRAH: AYSUN VE ALİ KOCATEPE'DEN "AŞK TADINDA RÜYA GİBİ ŞARKILAR"

Pera Palace Hotel Jumeirah'ta Aralık ayında da müzik hiç susmayacak. İlham Gencer, Önder Bali, Gökhan Abur, Kürşat Başar Dörtlüsü, Neco ile Kargalar Kafeste'den sonra Orient Bar bu sefer Aysun ile Ali Kocatepe'yi ağırlıyor. Kocatepe çifti, 20 Aralık Cuma akşamı saat 22.00 ile 01.00 saatleri arasında dinleyicilere çok özel ve sımsıcak bir müzik ziyafeti sunacak.

Pera Palace Hotel Jumeirah, müzikseverlerin buluşma noktası olarak da bilinen Orient Bar'da, Aysun -Ali Kocatepe ve orkestrasını ağırlıyor. "Aşk Tadında Rüya Gibi Şarkılar" isimli repertuarıyla dinleyenlere Aralık ayında sımsıcak bir müzik ziyafeti sunacak olan orkestrada kuyruklu piyano ve klavye başında Özkan Turgay, gitarda Derşan Doğan, kemanda ise Ezgi Ünlü yer alıyor.

Türk bestecisi, söz yazarı, yorumcu ve müzik yazarı olarak şimdiye kadar çok sayıda esere imza atmış olan, yaptığı besteler çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilmiş olan Ali Kocatepe'nin, eşi Aysun Kocatepe ile 20 Aralık Cuma akşamı Pera Palace Hotel Jumeirah Orient Bar'da seslendireceği "Aşk Tadında Rüya Gibi Şarkılar", Aralık ayında kapısını müziğe aralamak isteyenlerin ilk durağı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aysun ve Ali Kocatepe'den 'Aşk Tadında Rüya Gibi Şarkılar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement