Ayvalık'ta İnsan Tacirlerine Yönelik Operasyonda 10 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Ayvalık'ta İnsan Tacirlerine Yönelik Operasyonda 10 Kişi Tutuklandı

Görüntü Dökümü : Göçmen kaçakçılarına yapılan araç takibi Zanlıların Emniyet KOM Amirliğinden çıkarılmaları Zanlıların Adliyeye girmeleri Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adasına göçmen geçirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 12 kişiden 10'u tutuklandı.

25.01.2016 23:16

Görüntü Dökümü :

Göçmen kaçakçılarına yapılan araç takibi

Zanlıların Emniyet KOM Amirliğinden çıkarılmaları

Zanlıların Adliyeye girmeleri Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adasına göçmen geçirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 12 kişiden 10'u tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğüne bağlı Ayvalık Kaçakçılık ve Organize Suçlar Grup Amirliği ekipleri, Ayvalık'ın Cunda Adası'ndaki bir koydan bir tekne ile Yunanistan'ın Midilli adasına göçmen kaçırılacağı ihbarı üzerine, Şirinkent ve Ortunç mevkilerinde operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda 28 göçmen bulunurken, bu kişileri yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçirmek istedikleri iddia edilen E.N, İ.A, H.A, F.T, R.K, S.Ö, A.B.E, N.Ç, Z.A.K, D.S, U.Z. ve V.Y. gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 10'u tutuklanırken, F.T. ve R.K, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ayvalık\'ta İnsan Tacirlerine Yönelik Operasyonda 10 Kişi Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ayvalık'ta İnsan Tacirlerine Yönelik Operasyonda 10 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement