Aziz Bebek Yangında Öldü - Son Dakika
Güncel

Aziz Bebek Yangında Öldü

Aziz Bebek Yangında Öldü

Şanlıurfa'da, elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında, uyuduğu için beşiğinde yalnız bırakılan 4 aylık Aziz Çifte yaşamını yitirdi.

20.11.2011 17:23

Şanlıurfa'da, elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında, uyuduğu için beşiğinde yalnız bırakılan 4 aylık Aziz Çifte yaşamını yitirdi. Bebeğinin yanarak can verdiğini öğrenen anne 28 yaşındaki Nermin Çifte sinir krizi geçirdi.

Yangın, saat 15.00 sıralarında Eyyüpnebi Mahallesi 3 Nolu Sokak'taki evde meydana geldi. Nermin Çifte, bebeği Aziz'i emzirdikten sonra uyuması için beşiğine yatırdı. Genç anne bebeği uyurken üşümemesi için elektrikli sobanın fişini prize takıp, komşusunu ziyarete gitti. Ancak genç kadının ayrılmasından kısa süre sonra evden dumanlar yükseldiğini gören komşuları durumu itfaiyeye bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polisler ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bu sırada yangını gören Nermin Çifte de bebeğini kurtarmak için alevler içerisindeki eve girmeye kalkıştı. Güçlükle engellenen ve sinir krizi geçiren Nermin Çifte'ye, olay yerine çağrılan ambulansta müdahale edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı müdahale sonrası yangın söndürülürken, beşikteki Aziz bebeğin yaşamını yitirdiği saptandı. Bir beze sarılan bebeğin cesedi evden çıkarılırken, ölüm haberini alan anne Nermin ile yangının haber verilmesiyle eve gelen hamallık yapan baba Bekir Çifte gözyaşına boğuldu.

Minik bebeğin cesedi ambulans ile morga gönderilirken, itfaiye ekipleri ise yaptıkları incelemede yangının elektrikli sobanın devrilmesinden kaynaklandığını belirledi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(HK/SS) - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aziz Bebek Yangında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement