Baba, Anne ve Ailenin 3 Çocuğu Aynı Cenaze Aracına Kondu - Son Dakika
Güncel

Baba, Anne ve Ailenin 3 Çocuğu Aynı Cenaze Aracına Kondu

Baba, Anne ve Ailenin 3 Çocuğu Aynı Cenaze Aracına Kondu

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi yaşayan Özcan ailesinin evinde çıkan yangında anne baba ve 3 çocuk dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

26.05.2015 13:21

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Alangör Mahallesi'nde yaşayan Murat Özcan'a ait evde ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında, dumandan zehirlenen Murat Özcan, eşi Leyla, çocukları Azat, Mehmet ve Gülistan yaşamını yitirdi.

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan Murat, Leyla, Azat, Mehmet ve Gülistan Özcan'ın burada yapılan otopsilerinin ardından, Alangör'deki aile mezarlığında toprağa verilmek üzere cenaze aracına kondu. Yakınlarının omuzlarında tabut içerisinde cenaze aracına taşınan Baba Murat, anne Leyla ve çocuklar Azat, Mehmet ve Gülistan'ın cenazeleri aynı araca yerleştirildi. Bu sırada hem ailenin yakınları hem de çevrede bulunanlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenazelerin otopside bulunduğu saatlerde devlet hastanesine akın eden Özcan ailesinin mensuplarının ağıtları yürek dağladı. Yenişehir Belediye Eş Başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş ta devlet hastanesine gelerek Özcan ailesine manevi destek oldu. Olaydan dolayı oldukça üzgün olduğu gözlenen Eş Başkanlardan Selim Kurbanoğlu, aile gibi kendilerinin de yüreğinin yandığını belirtti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Baba, Anne ve Ailenin 3 Çocuğu Aynı Cenaze Aracına Kondu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement