Baba İbrahim Gedik'e Cenazesini Vermediler - Son Dakika
Güncel

Baba İbrahim Gedik'e Cenazesini Vermediler

Baba İbrahim Gedik\'e Cenazesini Vermediler

Maltepe Gülsuyu'nda çıkan olaylarda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik için Sarıyer Armutlu Boğaziçi Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

01.10.2013 21:51

Maltepe Gülsuyu'nda çıkan olaylarda hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik için Sarıyer Armutlu Boğaziçi Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Baba evinde helallik alınmasından sonra grup ile baba arasında cenaze gerginliği yaşandı. Baba İbrahim Gedik "Ben oğlum için cezaevinden gelmişim. Cenazemi defnedeceğim" dedi. Grup üyeleri ise "Buna sen karar veremezsin" deyince baba ile grup arasında tartışma çıktı. Maltepe Gülsuyu'nda çıkan olaylarla hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik için Sarıyer'de bulunan Armutlu Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Gedik'in tutuklu bulunan babası İbrahim Gedik, Bolu Cezaevi'nden getirildi. Cezaevi aracıyla getirilen baba, oğlunun tabutunu bir süre omzunda taşıdı. Cemevinden alınan cenaze Gedik ailesinin evine götürüldü ve helallik istendi.

"OĞLUM İÇİN CEZAEVİNDEN GELDİM"

Baba evinde helallik alınmasından sonra oğlunun tabutuna omuz veren İbrahim Gedik, cenazenin mezarlığa götürülmesini istedi. Ancak bazı grup üyeleri buna kaşrı çıktı. Baba İbrahim Gedik ile grup üyeleri arasında tartışma yaşandı. Baba Gedik "Ben oğlum için cezaevinden gelmişim. Cenazemi defnedeceğim" dedi. Grup üyeleri ise "Buna sen karar veremezsin" deyince baba ile grup üyeleri arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrasında omuzlardaki cenaze Polis barikatının olduğu yere kadar götürüldü. Grup üyeleri cenazeyi Gülsuyu'na götürmek istedi. Ancak mahalle girişinde önlem alan polis ekipleri buna izin vermedi. Bir süre polisle tartışan grup daha sonra oturma eylemi başlattı. Sloganlar atarak bekleyen grubun yanlarına taş aldıkları ve hazırlık yaptıkları görüldü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baba İbrahim Gedik'e Cenazesini Vermediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement