"Babam Tedbir Amaçlı Yoğun Bakımda" - Son Dakika
Güncel

"Babam Tedbir Amaçlı Yoğun Bakımda"

"Babam Tedbir Amaçlı Yoğun Bakımda"

Emekli orgeneral Ergin Saygun, Böbrek fonksiyonlarında oluşan sorun nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'ne kaldırıldı.

21.02.2013 13:23  Güncelleme: 00:46

Böbrek fonksiyonlarında oluşan sorun nedeniyle yoğun bakıma alınan emekli orgeneral Ergin Saygun, yeniden Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'ne getirildi. Tolga Saygun, babasının tedbir amacıyla yoğun bakımda tutulduğunu söyledi.

Geçirdiği açık kalp ameliyatı nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören emekli Orgeneral Ergin Saygun, böbrek fonksiyonlarında oluşan sorun yüzünden yeniden yoğun bakım servisine alınmış ve konsültasyon için İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderilmişti. Saygun, buradaki işlemlerin ardından dün akşam yeniden Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Saygun'un oğlu Tolga Saygun, "Dün sabah saatlerinde Çapa Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı, akşam saatlerinde ise Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Böbrek değerlerindeki artış üzerine acaba 'acil diyaliz ihtiyacı var mı yok mu' diye Çapa'dan tekrar araştırma hastanesine getirildi. Çapa'da şuanda böyle bir ihtiyacın olmadığı anlaşıldı ve aynı gün doktorumuz kontrolünde tekrar Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'ne getirildi" dedi.

Ergin Saygun'un hastanede ki durumu hakkında bilgi veren Tolga Saygun, "Babamın kreatin değerleri düştü. Üre değeri biraz yüksek ve o da şuanda yakın takipler altında hocalarımız gereken işlemleri yapıyorlar. İnşallah tekrardan yoğun bakımdan servis odasına alacağız. Ameliyatıyla, kalbiyle akciğer fonksiyonlarıyla ilgili bir sıkıntı yok. Biz her günkü gibi babamı yürüttük. Ama yoğun bakımda daha anlık takip yapılabildiği için tedbir maksatlı şuanda yoğun bakımda tutuluyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Babam Tedbir Amaçlı Yoğun Bakımda' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement