Cilvegözü sınır kapısının Suriye tarafı olan Bab el Hava'da bomba yüklü bir araç patladı. Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü, aracın Bab el Hava sınır geçiş noktasındaki ana kapıya çarparak infilak ettiğini belirtti.
7 KİŞİ ÖLDÜ, 20 KİŞİ YARALANDI
Reyhanlı'daki Cilvegözü Sınır Kapısı'na 5.5 kilometre uzaklıkta meydana gelen patlama ile ilgili olarak Türk makamlarına gelen bilgilere göre, olayda ilk belirlemelerde 7 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı. Araç patlamasında yaralananların Bab-El Hawa'daki sahra hastanesinde tedavisinin yapıldığı, durumu ağır olan 2 yaralının ise Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne getirildiği öğrenildi.
Başka yaralıların da getirilme ihtimali üzerinde Cilvegözü Sınır Kapısı'nda ambulanslar hazır bekletiliyor.
AYNI BÖLGEDE 2. PATLAMA
11 Şubat'ta meydana gelen araç patlamasında 17 kişinin hayatını kaybettiği Cilvegözü Sınır Kapısı'nda güvenlik önlemleri artırılırken, giriş çıkışlarda denetimler de sıklaştırılmıştı.
Son Dakika › Güncel › Babel El Havva'da Bombalı Araç Saldırısı: 7 Ölü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.