Bacağı Kesilen Bambi'ye Sıcak Yuva - Son Dakika
Güncel

Bacağı Kesilen Bambi'ye Sıcak Yuva

Bacağı Kesilen Bambi\'ye Sıcak Yuva

Bodrum'da, otomobilin çarpması sonucu sağ bacağı kesilen kangal cinsi sokak köpeğini İngiliz bar işletmecisi Michelle Karabut sahiplendi.

25.05.2013 12:20  Güncelleme: 12:31

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir otomobilin çarpması sonucu sağ bacağı kesilen kangal cinsi sokak köpeğini İngiliz bar işletmecisi Michelle Karabut (31) sahiplendi.

Yalıkavak Beldesi Gökçebel Mevkisi'nde, geçen 17 Mayıs'ta kangal cinsi "Bambi" isimli sokak köpeğine, bir otomobil çarptı. Sağ bacağı ezilen hayvanı, kazayı farkeden Zorro M Club'un işletmecisi İngiliz vatandaşı Michelle Karabut, otomobiline alıp, Anima Veteriner Kliniği'ne götürdü. Veteriner Fulya Massizo tarafından ameliyat edilen Bambi'nin bacağı kesildi. 9 yıl önce turizmci Zahit Karabut ile evlenip Bodum'a yerleşen Michelle Karabut, kızı Zara ile tedavisi boyunca Bambi'yi yalnız bırakmadı. Mahalle sakinlerinin verdiği yiyeceklerle beslenen zaman zaman kendilerinin de sevdiği sevimli köpeği, tedavisini ardından bu halde tekrar sokağa terketmeye gönlünün razı olmadığını belirten Michelle Karabut, Bambi'yi sahiplendi. "Bambi, artık ailemizin bir ferdi" diyen Karabut, kendisini asla yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Veteriner Massizo ise Karabut Ailesi'nin bu davranışının herkese örnek olması gerektiğini belirtip, sokak hayvanlarına sahip çıkılmasını istedi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bacağı Kesilen Bambi'ye Sıcak Yuva - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement