
Irak'ın başkenti Bağdat'ta cuma namazı sonrası Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için dua edildi.
Bağdat'ın Azamiye bölgesindeki Assafi Camisi İmamı Adil Kasap, cuma hutbesinde İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutlarken, deprem sonucu Türkiye ve Suriye'de hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.
Depremzedelere yönelik yardım çağrılarına destek verenlere teşekkür eden Kasap, yardımların ve dayanışmanın sürmesi gerektiğini belirtti.
Cuma namazının ardından depremde yaşamını yitirenler için dua edildi. Cami cemaati ayrıca depremzedeler için para ve battaniye bağışında bulundu.
Son Dakika › Güncel › Bağdat'ta cuma namazı sonrası depremde hayatını kaybedenler için dua edildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.