Baha'dan Gebze'de Muhteşem Konser - Son Dakika
Son Dakika Logo

Baha'dan Gebze'de Muhteşem Konser

Baha\'dan Gebze\'de Muhteşem Konser
03.04.2012 08:39

Büyükşehir, sevilen sanatçıyı Kültür Sanat Günleri kapsamında Gebzelilerle buluşturdu.

Şarkıların prensi olarak anılan Baha, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat Günleri kapsamında Gebze'de konser verdi. Şarkılarıyla Gebzelilere muhteşem bir akşam yaşatan Baha'ya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

GEBZELİLERDEN KONSERE BÜYÜK İLGİ

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere Gebzeli gençler yoğun ilgi gösterdi. Sanatçı konserde sevilen şarkılarının yanı sıra istek parçalara da yer verdi. Gebzeliler ise konser boyunca adeta yerlerinde duramadı. Vatandaşlar Baha'nın şarkılarına oynayarak eşlik etti.

KÜÇÜK KURBAĞA DÜETİ BEĞENİYLE İZLENDİ

Konserde Baha'nın minik bir hayranı ise izleyenleri adeta gülme krizine soktu. Baha'dan kendisi için bir şarkı söylemesini isteyen küçük kız, istek parçasının "küçük kurbağa" olduğunu söyledi. İsteği kırmayan Baha minik hayranı ile küçük kurbağa şarkısına düet yaptı. Konser sonunda Baha'ya çiçek takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baha'dan Gebze'de Muhteşem Konser - Son Dakika


Advertisement