Bahçeli'nin 'püskevit' Sözü, Skeçe İlham Oldu - Son Dakika
Güncel

Bahçeli'nin 'püskevit' Sözü, Skeçe İlham Oldu

Bahçeli\'nin \'püskevit\' Sözü, Skeçe İlham Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Yozgat mitingi sırasında söylediği, 'püskevit' süzü, Diyarbakır'da Çakılköy Tiyatro Grubu tarafından espirili bir şekilde yerel tv'de skeç konusu yapıldı.

13.05.2011 12:35

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Yozgat mitingi sırasında söylediği, 'püskevit' süzü, Diyarbakır'da Çakılköy Tiyatro Grubu tarafından espirili bir şekilde yerel tv'de skeç konusu yapıldı.

Daha önce '11. 5 Dev Adam', 'Kuğu Gölü Balesi' ve Mirkelam'ın 'Bu yüzden hergece ben' şarkısına kendi üslupları ile çektikleri kliplerle gündeme gelen Çakılköy Tiyatro Grubu, bu kez de MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Yozgat mitingi sırasında söylediği, 'püskevit' sözü üzerine kendi yorumlarıyla skeç çekti.

Diyarbakır'da yerel yayın yapan Can TV'ye de dizi çeken Çakılköy Tiyatro Grubu, dizisinin yeni bölümünde, Çakılköy Muhtarı aynı zamanda karaborsacılıktan para kazanan bir fırsatçı olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Televizyon izlediği sırada Bahçeli'nin, 'püskevit' süzünü duyan kurnaz karaborsacı muhtar, bu sözden nasıl kazançlı çıkacağını düşünür ve ve kendi köyü başta olmak üzere civar köylerdeki bakkalları telefonla arayarak, depo ve raflarındaki tüm çikolata ile bisküvilerin tümünü satın alıp stok yapar.

Karaborsacı muhtar, aldığı çikolata ve bisküvileri yüksek fiyatla el altından tekrar satışa sunarak para kazanmanın planlarını yapar.

PROTESTO ÜZERİNE BEDAVA DAĞITMAK ZORUNDA KALIR

Muhtarın yaşadığı köy ve çevre köylerde yaşayan çocukların, çikolata ve bisküvi talepleri ve ısrarları üzerine bakkalar, tüm stokları muhtarın aldığını açıklar. Bunun üzerine toplanan çocuklar, muhtarın evinin önünde toplanarak protesto gösterisi yapıp muhtarı istifaya çağırırlar. Bu protesto gösterisinden sonra gelen tepkilere dayanamayan ve gelecek seçimde seçilmeme korkusu yaşayan muhtar, elindeki bisküvi ve çikolataları ücretsiz olarak çocuklara dağıtmak zorunda kalır.

Çakılköy Tiyatro Grubu yönetmeni ve senaryo yazarı Sait Coşkun, insanları bu seçim arifesinde gerginlik ve stresten uzaklaştırarak gülümsetmeyi amaçladıklarını belirterek, bunu başardıklarına inandığını söyledi. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli'nin 'püskevit' Sözü, Skeçe İlham Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement