Bak Şu Köpeğe Filmi - Son Dakika
Güncel

Bak Şu Köpeğe Filmi

Bak Şu Köpeğe Filmi

Bak Şu Köpeğe filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri.Filmin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.07.2011 06:57

Disney’in en sevilen aile komedisi klasiklerinden “The Shaggy Dog”un yepyeni uyarlamasında kazayla kocaman bir köpeğe dönüşen Tim Allen, iyi bir baba olma kavramına yepyeni bakış açısı getiriyor.

“The Shaggy Dog – Bak Şu Köpeğe”nin öyküsü, başarılı bir avukat olan Bölge Başsavcı Yardımcısı Dave Douglas’ın (Tim Allen) yeni bir görev almasıyla başlar. Bu kez kriminal hayvan laboratuvarında yapılan çalışmaları araştıracaktır. Tam bir işkolik olan Dave’in üstlendiği bu yeni görev, onu uzun süredir ihmal ettiği karısı Rebecca (Kristin Davis) ve çocuklarından (Zena Grey ve Spencer Breslin) biraz daha uzaklaştıracak gibidir.

Ancak Dave’in başına hiç beklenmedik bir kaza gelir. Çok gizli bir genetik mutasyon serumunun enfeksiyonuna maruz kalınca vücudunda değişimler başlar ve köpeğe dönüşür. O artık kendi ailesinin evindeki yeni köpek olmuştur. Kendisi ve ailesi hakkında bildiği herşey artık değişmiştir.

Köpek olmanın zor yanlarının yanısıra birtakım avantajları da vardır. Evin babasına ayrılan koltuktan inip yerdeki halıya oturan Dave, kendi ailesinin sırlarına ve hayallerine bambaşka bir perspektiften bakma fırsatını yakalamıştır. Ailesiyle ilgili yeni keşifler yapan Dave’in tek isteği, köpek olmaktan bir an önce kurtulup yeniden aile babalığına geri dönebilmektir.

Ancak bunu başarmak için genetik mutasyon serumunun ardındaki şeytan ruhlu bilim adamını (Robert Downey Jr) durdurabilmesi gerekmektedir. Aile babalığına yeniden geri dönmek istiyorsa, zamana karşı hızlı bir mücadele vermekten başka çaresi yoktur.

Yönetmen: Brian Robbins

Senaryo: Marianne Wibberley, Cormac Wibberley

Oyuncular: Danny Glover, Spencer Breslin, Zena Grey, Kristin Davis, Tim Allen

Filmin Türü: Komedi, Aile,

Orijinal Adı: The Shaggy Dog

Yapımcı Firma: Shaggy Dog Productions Inc.

Yapım Yılı: 2006

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 98 dk.

Resmi Sitesi: http://disney.go.com/disneypictures/shaggydog/index.html

Dağıtıcı Firma: UIP

Vizyon Tarihi: 02.06.2006

Son Dakika Güncel Bak Şu Köpeğe Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement