Bakan Alaboyun'un Acı Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Alaboyun'un Acı Günü

Bakan Alaboyun\'un Acı Günü
13.09.2015 17:54

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Ali Rıza Alaboyun'un, vefat eden kayınpederi 88 yaşındaki Rahmi Müjdeci'nin cenazesi, bugün Aksaray'da toprağa verildi.

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Ali Rıza Alaboyun'un, vefat eden kayınpederi 88 yaşındaki Rahmi Müjdeci'nin cenazesi, bugün Aksaray'da toprağa verildi.

Seçim hükümetinde bağımsız üye olarak yer alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun'un, Ankara'da oturan kayınpederi Rahmi Müjdeci, hayatını kaybetti. Müjdeci'nin cenazesi bugün öğle namazının ardından Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Ervah Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin ve vatandaşlar katıldı. Bakan Alaboyun, burada taziyeleri kabul etti. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Alaboyun'un Acı Günü - Son Dakika


Advertisement