Bakan Albayrak: "Makro-ekonomik göstergelerdeki iyileşmenin, piyasalardaki rahatlamanın yakın... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Albayrak: "Makro-ekonomik göstergelerdeki iyileşmenin, piyasalardaki rahatlamanın yakın...

20.02.2020 13:01  Güncelleme: 13:05

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın konuşması Konuşmanın sona ermesi GAZİANTEP - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Gaziantep İş Dünyası ile Buluşma" etkinliğinde konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın konuşması

Konuşmanın sona ermesi GAZİANTEP - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Gaziantep İş Dünyası ile Buluşma" etkinliğinde konuştu. (6)

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: "Makro-ekonomik göstergelerdeki iyileşmenin, piyasalardaki rahatlamanın yakın zamanda tabana yayılacağından, toplumun tüm kesimlerine yansıyacağından kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Albayrak: 'Makro-ekonomik göstergelerdeki iyileşmenin, piyasalardaki rahatlamanın yakın... - Son Dakika


Advertisement