Bakan Bozdağ'dan Anayasa Mahkemesi'ne Çok Sert Eleştiri (3) - Son Dakika
Güncel

Bakan Bozdağ'dan Anayasa Mahkemesi'ne Çok Sert Eleştiri (3)

Bakan Bozdağ\'dan Anayasa Mahkemesi\'ne Çok Sert Eleştiri (3)

Foça'da İNCELEMELERDE BULUNDU Adalet Bakanı Bekir Bozdağ İzmir'in Foça İlçesi'ndeki Foça Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'nda incelemelerde bulundu.

10.03.2016 20:54

Foça'da İNCELEMELERDE BULUNDU

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ İzmir'in Foça İlçesi'ndeki Foça Açık Ceza ve İnfaz Kurumu'nda incelemelerde bulundu. Bakan Bozdağ'a ziyaretinde İzmir Valisi Mustafa Toprak, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Ak Parti Foça İlçe Bakanı Kadir Özgirgin eşlik etti. Bakan Bozdağ burada tamamında hükümlülerin çalıştığı Tarım, Hayvancılık, Süt İşleme, Fırın ve Unlu Mamüller, Yumurta Tavukçuluğu, Gezen Tavuk İş yurtları, Mobilya Dekorasyon, Döşeme, İnşaat, Metal İşleri, Tel Örgü, Fotoğraf ve Terzi Atölyeleri'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Bozdağ daha sonra kapatılması ve atıl durumda bırakılması İlçe turizminin büyük yara almasına neden olan eski Club Med Fransız Tatil Köyü'ne geçti. Daha önce bir kez ihaleyle satışı gerçekleştirilen, ancak mahkeme kararı ile bu satışı iptal edilen, ikinci ihalesinde talip olmadığı için satılamayan, son olarak Turizm Bakanlığı'na devredilen ancak arazisinin Orman Bakanlığı'na ait olan bölümüyle birleştirilmeye çalışılan tatil köyünü gezen Bakan Bozdağ'a burada Kaymakam Ulugölge ve CHP'li Foça Belediye Başkanı Demirağ bilgi aktardı.

Saat 17.00'de bu kez Foça Hükümet Konağı'na gelen Bakan Bozdağ, Adalet Sarayı'nda Foça Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk'ün konuğu olarak bir süre dinlendi. Daha sonra beraberindekilerle Reha Midilli Sevgi Yolu'na gelen Bakan Bozdağ, esnafı ziyaret etti. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla selamlaşan, sorunlarını dinleyen, not aldıran Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, bir vatandaşın sorusu üzerine Fransız Tatil Köyü hakkındaki görüşlerini aktardı. Tatil Köyü'nün kangren olan durumunu çözmek istediklerini, kendisinin de katkı koymak için diğer ilgili bakan arkadaşları ile çözüm konusunu değerlendireceklerini belirtti. Bakan Bozdağ, kendi görüşünün ise ihaleyle özel sektöre devredilmesi ve eski parlak dönemlerine benzer bir işletmeye kavuşturulması yönünde olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Bozdağ'dan Anayasa Mahkemesi'ne Çok Sert Eleştiri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement