Bakan Çavuşoğlu: Mgk'dan Sonra Gerekli Açıklamayı Yaparız (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Çavuşoğlu: Mgk'dan Sonra Gerekli Açıklamayı Yaparız (2)

Bakan Çavuşoğlu: Mgk\'dan Sonra Gerekli Açıklamayı Yaparız (2)

Bakan ÇAVUŞOĞLU OK ATTI Dışişleri Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Ünye Spor Salonu zemin katında Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü okçularının antrenmanını izledi.

28.06.2015 17:57

Bakan ÇAVUŞOĞLU OK ATTI

Dışişleri Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Ünye Spor Salonu zemin katında Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü okçularının antrenmanını izledi. Kulüp Başkanı Nihat Yerlikaya, Bakan Çavuşoğlu'na forma hediye etti. Bakan Çavuşoğlu, antrenman salonunun yetersiz kalması nedeniyle yaşadıklarını belirterek yeni bir okçuluk alanı yapılması için yardım talebinde bulunan okçulara destek sözü verdi.

Daha sonra Bakan Çavuşoğlu beraberinde bulunan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak'la birlikte ok attı. İlk kez ok atacağını söyleyen Bakan Çavuşoğlu, ok atmadan önce salondaki antrenörden taktik alırken kendisini görüntüleyen gazetecilere de "Malzeme çıktı size değil mi?" diyerek espri yaptı. Bakan Çavuşoğlu, 7 kez ok attı. Sporcularla bir süre sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, daha sonra karayoluyla Giresun'a gitmek üzere kentten ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çavuşoğlu: Mgk'dan Sonra Gerekli Açıklamayı Yaparız (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement