Bakan Eker: Expo 2016 Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Bakan Eker: Expo 2016 Çalışmaları Sürüyor

Bakan Eker: Expo 2016 Çalışmaları Sürüyor

Expo ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Bakan Eker ajans binasında yer alan Everest'e çıkan Türk Dağcı Yılmaz Sevgül'e ait fotoğraflardan oluşan 'Tahtalı'da bulutların karla dansı' adlı sergiyi de gezdi.

16.02.2014 16:50

Expo ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bakan Eker ajans binasında yer alan Everest'e çıkan Türk Dağcı Yılmaz Sevgül'e ait fotoğraflardan oluşan 'Tahtalı'da bulutların karla dansı' adlı sergiyi de gezdi. EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın Yönetim Kurulu Toplantısı'na başkanlık eden Bakan Eker, öncesinde kısa bir açıklama yaptı. EXPO çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Bakan Eker, "Ajans Yönetim Kurulu olarak en az ayda bir defa düzenli olarak toplanıyoruz ve aylık gelişmeleri izliyoruz, değerlendiriyoruz. Ajansın ve genel sekreterliğin yaptığı faaliyetler hakkında bilgileniyoruz, projeler hakkında ihtiyaç duyulan kararları alıyoruz. Gündemimizdeki maddeleri görüşeceğiz" dedi.

MALİ DURUMLA İLGİLİ BİLGİ ALIYORUZ

Yönetim kurulunda özellikle EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın mali durumu ve faaliyetleriyle ilgili bilgi aldıklarını aktaran Bakan Eker, EXPO'nun yapılacağı alanda bitkilendirme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının yanı sıra, sedde ile altyapı çalışmalarının da devam ettiğini anlattı. Bakan Eker'in açıklamasının ardından EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın Yönetim Kurulu toplantısı basına kapalı devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eker: Expo 2016 Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement