Bakan Eker Kelkit İlçesi'ne Geçti - Son Dakika
Güncel

Bakan Eker Kelkit İlçesi'ne Geçti

Bakan Eker Kelkit İlçesi\'ne Geçti

Buzağılardan bazıları kendilerini seven Bakan Eker'in parmağını biberon sanarak emmeye başlayınca açılışa katılanlar gülümsemekten kendilerini alamadı.

16.04.2011 18:03

Buzağılardan bazıları kendilerini seven Bakan Eker'in parmağını biberon sanarak emmeye başlayınca açılışa katılanlar gülümsemekten kendilerini alamadı.

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde bir pestil, köme imalathanesinin açılışını yaptıktan sonra Kelkit ilçesine geçti. Kelkit'te Doğan Organik Ürünler AŞ'nin Kelkit Organik Süt Sığırcılığı Damızlık Hayvan Yetiştirme Merkezi'ni ziyaret eden ve incelemelerde bulunan Mehdi Eker'e, tesis müdürü Umut Doğan tarafından bilgi verildi.

Bakan Eker, daha sonra Kelkit'in Kızılcaköy mevkiinde faaliyete geçen süt sığırcılığı tesisinin açılışını yaptı. Tesisi gezen Eker, buzağılara severken kameralara ilginç görüntüler takıldı. Buzağılardan bazıları kendilerini seven Bakan Eker'in parmağını biberon sanarak emmeye başlayınca açılışa katılanlar gülümsemekten kendilerini alamadı. Buzağıların rahatsız edilmemesi için gürültü yapılmamasını isteyen Eker, partisinin Kelkit ilçe başkanlığın binasını da ziyaret etti.

Görüntü sıralaması

Doğan Organik Ürünler AŞ'nin Kelkit Organik Süt Sığırcılığı Damızlık Hayvan Yetiştirme Merkezi ziyareti

Süt Sığırcılığı tesisi açılışı

Buzağının bakanın parmağını emmesi

Haber: Ömür AVCI Kamera: Hayati YALÇIN DHA

=========

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eker Kelkit İlçesi'ne Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement