Bakan Elitaş: TBMM Kürsüsü, Teröriste, Canlı Bombaya Mesaj Verme Yeri Değildir (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Elitaş: TBMM Kürsüsü, Teröriste, Canlı Bombaya Mesaj Verme Yeri Değildir (2)

Bakan Elitaş: TBMM Kürsüsü, Teröriste, Canlı Bombaya Mesaj Verme Yeri Değildir (2)
25.03.2016 15:23

"tüylerim DİKEN DİKEN OLDU, YÜREĞİM BURKULDU"Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, bir soru üzerine Karaman'daki çocuk istismarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"tüylerim DİKEN DİKEN OLDU, YÜREĞİM BURKULDU"

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, bir soru üzerine Karaman'daki çocuk istismarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Elitaş, "Uçakla İstanbul'dan Ankara'ya gelirken, Karaman milletvekili arkadaşımızdan konuyu teferruatıyla öğrendik, inanın tüylerim diken diken oldu, yüreğim burkuldu" dedi.

Bakan Elitaş, Kocasinan ilçesindeki Hasanarpa Mahallesi'nde yeni tamamlanan bir camide cuma namazını kıldıktan sonra Yeni Sanayi bölgesinde esnafla öğle yemeği yedi.

BAKAN ESNAF SOFRASINDA KAYSERİ TAVA YEDİ

Kayseri'de cuma namazı sonrası, Oto Tamircileri Odası'nı ziyaret eden Mustafa Elitaş'a, konuklara ve tamirci esnafına çanakta, fırında pişirilmiş Kayseri tava ikram edildi. Bol yeşil biberli, domatesli ve sarımsaklı kıymadan oluşan tavayı, bakan da, esnaf sofrasındaki tamircilerı gibi pideyi banarak yedi.

Küçük sanayici ve esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Bakan Elitaş'a, oda başkanı Şeyhi Odakır tarafından büyük boy gümüş kabartma yazılı Ayet el kürsi armağan edildi. Bakan Mustafa Elitaş, daha sonra Melikgazi İlçesinde Mimarsinan semt polikliniğinin temel atma törenine katıldı. Oradan da Kocasinan ilçesinda Mevlana semt polikliniğinin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Elitaş: TBMM Kürsüsü, Teröriste, Canlı Bombaya Mesaj Verme Yeri Değildir (2) - Son Dakika


Advertisement