Bakan Eroğlu Sydv'de 'Yardım-Müracat' Sırası Aldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu Sydv'de 'Yardım-Müracat' Sırası Aldı

Bakan Eroğlu Sydv\'de \'Yardım-Müracat\' Sırası Aldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, SYDV'nin açılışını yaptıktan sonra numaramatikten, "Ben de yardım alayım" diyerek 'yardım-müracaat' fişi aldı.

11.03.2012 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, SYDV'nin açılışını yaptıktan sonra numaramatikten, "Ben de yardım alayım" diyerek 'yardım-müracaat' fişi aldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, mikrokredi dağıtım töreninin ardından Atatürk Kültür Merkezi'nin önünde fidan dağıtımı yaptı. Eroğlu ve Aksu daha sonra Afyonkarahisar Valiliği İsrafı Önleme Vakfı Asım Kocabıyık Mikrofinans Şubesi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) açılışına da katıldı. Eski adliye binasında yapılan açılış öncesinde, halkoyunu gösterilerini izleyen Bakan Eroğlu ve Aksu, daha sonra kurulan mini pazarı gezdi.

Kurdele kesiminin ardından binanın içerisini gezen Eroğlu ve Aksu, Vali İrfan Balkanlıoğlu'dan bilgi aldı. SYDV'ndeki sıra işlemlerinin numaramatik aracılığı yapıldığını gören Bakan Eroğlu, sıra fişi aldı. Sıra işlemleri için yazılı olanları inceleyen Eroğlu, numaramatikten "Ben de yardım alayım" diyerek, 'yardım-müracaat'ı işaretleyerek fiş aldı.

Eroğlu, açılışın ardından AK Parti İl Danışma Meclisi'nin toplantısına katıldı. Aksu ise beraberindeki heyetle birlikte Afyonkarahisar'ın tarihi ve kültürel yerlerini gezdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu Sydv'de 'Yardım-Müracat' Sırası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement