Bakan Göktaş: Ocak Ayında Engelli ve Yaşlılara 5,6 Milyar Lira Aylık Ödemesi Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Göktaş: Ocak Ayında Engelli ve Yaşlılara 5,6 Milyar Lira Aylık Ödemesi Yapıldı

10.01.2025 12:25

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ocak ayı için toplam 5,6 milyar lira tutarında engelli ve yaşlı aylıklarının hesaplara yatırıldığını açıkladı. Bakan, yaşlı ve engellilere yönelik sosyal yardım programlarının geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ocak ayı için 3,1 milyar lira yaşlı aylığı, 2,5 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 5,6 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık" dedi.

Bakan Göktaş, yazılı açıklama ile engelli ve yaşlılara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirtti. Engelli ve yaşlıların toplumsal hayata tam ve etkin katılımlarının yanı sıra bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda onların yanlarında olduklarını vurgulayan Göktaş, "Bu doğrultuda ocak ayı için 3,1 milyar lira yaşlı aylığı, 2,5 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 5,6 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık. Ödemelerin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Göktaş: Ocak Ayında Engelli ve Yaşlılara 5,6 Milyar Lira Aylık Ödemesi Yapıldı - Son Dakika


Advertisement