Müezzinoğlu, Koordinasyon Değerlendirme Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu, Koordinasyon Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Müezzinoğlu, Koordinasyon Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Pendik'teki The Green Park Otel'de düzenlenen Koordinasyon Değerlendirme ve Planlama Toplantısına katıldı.

19.04.2014 13:33  Güncelleme: 13:56

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Pendik'teki The Green Park Otel'de düzenlenen "Koordinasyon Değerlendirme ve Planlama Toplantısı"na katıldı.

İl Sağlık ve İl Halk Sağlığı yöneticilerine hitap eden Müezzinoğlu, vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için politika geliştirdiklerini belirterek, hizmetin sadece hastalarla sınırlı olmadığını kaydetti. Müezzinoğlu, "Sağlık hizmetlerinde yeni bakış açısı ve yeni bir vizyon geliştirme sorumluluğuyla hareket ediyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin sadece 77 milyon insanına sağlık hizmeti sunmasının yeterli görülemeyeceğini belirten Müezzinoğlu, "Türkiye, sağlıkta bilgi birikimi, hekim tecrübesi, hizmet sunumundaki kalite ve standart anlamında dünyanın bütün ülkeleriyle yarışabilecek durumdadır" ifadesini kullandı. Yakın coğrafyadaki 1 milyar kişiye sağlık hizmeti sunabilecek bir noktada olunduğunu anlatan Müezzinoğlu, ilgili tüm birimlerin sağlık turizmindeki stratejilerini gözden geçirmesi gerektiğini kaydetti.

(BB) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu, Koordinasyon Değerlendirme Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement